Vedeneristystyöt

Tilaa vedeneristystyöt ammattilaiselta Kotkan, Haminan, Pyhtään, Loviisan ja Kouvolan alueella!


Vedeneristystöiden tekeminen on tärkeä ja yksi kaikkein haastavimmista rakennustehtävistä märkätiloissa.

Meiltä löytyy asianmukainen Eurofins-sertifikaatti toteuttamaan kaikki märkätilojen vesieristystyöt, joita taloyhtiöt ja yritykset tarvitsevat.

Rakennuslainsäädäntö vaatii vesieristykset omakotitalojen, rivitalo- ja kerrostaloasuntojen sekä muiden rakennusten kylpy- ja saunatiloihin, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen sekä muihin märkätiloihin ja paikkoihin, jotka sijaitsevat vesipisteen läheisyydessä. Myös sellaisten kodinkoneiden jotka käyttävät vettä ympäristö tulee suojata eristyksellä. 

Remonttipalvelu Smith Oy suorittaa vedeneristystyöt kylpyhuoneisiin, suihkutiloihin, wc-huoneisiin ja muihin kohteisiin yli 15 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Käytämme aina vain tunnettujen valmistajien testattuja, laadukkaita vedeneristysmateriaaleja.

Ota yhteyttä alan kokeneeseen ammattilaiseen, joka tarjoaa vedeneristystyöt erilaisiin kohteisiin Kotkan, Haminan, Pyhtään, Loviisan ja Kouvolan alueelle.

Meillä on Ardex vedeneristejärjestelmäpassi ja olemme koulutettuja käyttämään heidän tuoteryhmäänsä

Kaiken vedeneristys- ja remonttityön tekee ammattilainen, jolla on taloyhtiöiden edellyttämä henkilökohtainen Eurofins-sertifikaatti (ent. VTT) sekä tärkeä koulutus ja kokemus kylpyhuoneen kunnostamiseen.

Meillä on Schönöx ja Casco -vedeneristejärjestelmäpassi ja olemme koulutettuja käyttämään heidän tuoteryhmäänsä