Kosteusmittaus

Kosteusmittaus luotettavasti Kotkan, Pyhtään, Haminan ja Loviisan alueella

Kosteusmittaus/märkätilojen kosteuskartoitus käsittää märkätilojen, wc-tilojen sekä keittiön tarkastuksen. Tarvittaessa kosteutta voidaan mitata myös muista asunnon tiloista. Tarkastuksesta tehdään kirjallinen raportti, mihin mittaustulokset ja havainnot kirjataan. Kosteuskartoitus ei vaadi rakenteiden rikkomista käyttämämme Tramex kosteusmittarin ansioista

Kosteusmittaukset Kotkassa ja Pyhtäällä hintaan 250 € asunto (keittiö, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna, wc), sis. alv 24 %. Haminan ja Loviisan alueilla veloitetaan tämän lisäksi 60 € matkakuluja

Kosteuskartoitus asuntokauppojen yhteydessä

Kun tehdään asuntokauppoja on järkevää tehdä märkätilojen kosteuskartoitus myös asunto-osakeyhtiössä esim. kerros-, rivi- tai erillistalokohteesta. Sillä varmistetaan että asuntokaupat onnistuvat  ja vältytään turhilta viivästyksiltä ja ongelmilta jälkikäteen.

Kosteuskartoituksen ja kosteusmittauksen voi tilata rakennuksen kaikkiin tiloihin ja rakenneosiin.

Vuorokausi (24H) ennen tarkastusta

Lattia- ja seinäpintoja ei tule kastella noin vuorokauteen ennen tarkastusta (koskee pesuhuonetta, saunaa, kylpyhuonetta). Jos suihkussa on välttämätöntä käydä vuorokauden sisällä ennen tarkastusta, kaikki pinnat tulee kuivata mahdollisimman hyvin esimerkiksi roiskevedestä. Wc-pönttöjä ja lavuaareja yms laitteita voi käyttää normaalisti.

Ilmanvaihto tulee olla normaalissa käyttöasennossa ja tuuletusta tulee välttää jos se ei ole välttämätöntä. Erityisesti juuri ennen kuin tarkastus tehdään. Kaikki ovet ja ikkunat on suositeltavaa pitää suljettuina. Mikäli rakennuksessa ei asuta, täytyisi sisäilman lämpötilaa nostaa normaalille asumistasolle.