Kylpyhuone & Sauna Remontit

Unelmiesi kylpyhuone- ja saunaremontti Kotkan, Haminan, Pyhtään ja Loviisan alueella!


Remonttipalvelu Smith Oy tarjoaa remonttipalveluita asiakkaan visioiden ja toiveiden mukaisesti Kotkan, Haminan, Pyhtään ja Loviisan alueella. Toteutamme kylpyhuoneremontit kokemuksella, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Halusitpa remontoida kylpyhuoneen, WC:n, saunan tai kodinhoitohuoneen, me hoidamme remontin huolellisesti ja yksityiskohdat huomioiden. Voit aina luottaa, että lopputulos on mieluisa ja toteutettu toiveidesi mukaisesti

Autamme kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai täydellisestä kylpyhuoneen uudistamisesta. Tutustu kuviin aiemmista projekteistamme ja ota yhteyttä! Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuoneremontti!

Kylppäriremontti tulee yleensä ajankohtaiseksi kun olet hankkimassa vanhaa taloa tai silloin, kun talossa tai taloyhtiössä on tehtävä putkiremontti. Joskus uuteen kotiin muuttaessa edellisen asukkaan laattavalinnat eivät miellytä, ja silloin on aika suunnitella omien tarpeiden ja toiveiden mukainen kylpyhuone.

Kaiken vedeneristys- ja remonttityön tekee ammattilainen, jolla on taloyhtiöiden edellyttämä henkilökohtainen Eurofins-sertifikaatti (ent. VTT) sekä tärkeä koulutus ja kokemus kylpyhuoneen kunnostamiseen.

Meillä on Schönöx ja Casco -vedeneristejärjestelmäpassi ja olemme koulutettuja käyttämään heidän tuoteryhmäänsä

Meillä on Ardex vedeneristejärjestelmäpassi ja olemme koulutettuja käyttämään heidän tuoteryhmäänsä